Op de waarft   De Kamers   Omgeving Prijzen   Links    Contact   Route Gastenboek 

Op de Waarft

B&B voor 2 tot 5 personen

Net buiten het pittoreske boerendorpje Rijsbergen, staan vanaf augustus 2006 de deuren open van Bed & Breakfast 'Op de Waarft'. Bij 'Op de Waarft' heeft elke kamer een eigen sfeerHet motto van 'Op de Waarft' is: Men moet hier niets moeten' Je  proeft hier een warme huiselijke sfeer.

Het boeren dorpje Rijsbergen staat bekend om haar prachtige natuurgebied de Pannenhoef, haar boerendag en haar prachtige bosrijke en landelijke omgeving. Je kunt hier mooie wandelingen en fietstochten maken.

˜Op de Waarft" is zeer geschikt voor het verblijf met de familie, een groep vrienden of een cursusgroep. Je kunt hier verblijven met een groep van 5 personen op basis van logies en ontbijt, maar ook op basis van complete zelfverzorging en daarom is de keuken van alle gemakken voorzien. Je vindt hier een koelkast en een vierpitsgasfornuis, een waterkoker, magnetron en koffiezetautomaat en senseo. De keuken heeft grote schuifpuien die opengezet kunnen worden en voor extra knusheid en gezelligheid kunnen de deuren die zich aan de buitenkant, voor de schuifpui bevinden, ook dichtgedaan worden. Hierdoor heeft men extra privacy. 

In de gezellige huiskamer met schuifpui naar het terras, en pittoreske schouw met houtkachel is het met de hele groep goed toeven. In de huiskamer is ook een TV met DVD speler aanwezig. Het gebruik van de tuin, met meerdere zitjes, is een aanrader.

In het huis bevinden zich twee slaapkamers; de Rozenkamer en de Engelenkamer. In de Rozenkamer staat een 2-pers. Bed. In de Engelenkamer die zich op de vide bevindt,  staan twee 1 pers. Bedden, waaronder 1 een seniorenbed en een twee pers. Bed.  De sanitaire voorzieningen bevinden zich op de begane vloer.

activiteiten bij op de waarft:

U kunt een masseur bij ons laten komen voor verschillende ontspannende massages zoals: stoelmassage of algehele massage. Voor meer informatie contact Ronald Havermans:  http://www.havermans-massages.nl/contact.htm 

liever iets lekkers maken? dan is een workshop cupcakes of taarten maken misschien iets voor u? voor info:

www.jollycakes.nl

 Creatief bezig zijn met een hele groep? Marjolein Daemen komt graag naar ˜Op de Waarft". Zij weet altijd groepen te inspireren tot de mooiste kunstwerken, zelfs als er mensen bij zijn die nog nooit iets creatiefs hebben gedaan. Samen een groot schilderij maken of een porseleinen servies beschilderen, mozaieken, pretex tuinbeelden maken,  bloemcreaties maken in de herfst of met de kerstdagen, het is allemaal mogelijk. Voor meer informatie, foto's, voorbeelden en inspirerende ideeën: Marjolein Daemen.

Op de waarft   De Kamers   Omgeving Prijzen   Links    Contact   Route Gastenboek